zondag, juni 11, 2006

Voorbereiding flyers


Een kleine blik op de voorbereiding met het ontwerpen en uitdraaien van de flyers, die tijdens de Country Experience in Almere Buiten door 'de bezige bijtjes' verspreid werden.
Ook hiermee werd weer eens duidelijk dat er vele manieren zijn om op een eenvoudige manier 'je eigen zaak met Pro Natura' te promoten.
Vorige maand zijn er 92 "baby's" geboren bij Pro Natura. Dankzij de speciale aanbieding hebben wij een behoorlijke geboortegolf.
Maar wat doe je met een baby, je koestert het, je verzorgt het. Ik heb het over de nieuw ingeschreven distributeurs bij Pro Natura. Dit zijn mensen die een onderdeel worden van de Pro Natura familie. Dus we moeten ze eigenlijk zien als een baby, die nog veel moeten leren. leren hoe de voedingssupplementen moeten worden gebruikt, bij welke gezondheidsproblemen welk product het meest effectief is en vooral hoe "onze baby's" kunnen opgroeien zodat ook zij (veel) kinderen kunnen krijgen. Dus de eerste periode is het belangrijk veel contact te hebben.
Als u kinderen heeft dan weet u dat de eerste periode de moeilijkste is. maar u krijgt er ook veel voor terug, denkt u maar eens aan de leuke ervaringen zowel van uw echte baby als van uw baby distributeurs.
Naarmate u langer distributeur van pro Natura bent zult u merken dat er steeds meer positieve ervaringen op uw pad komen. Als je de ervaringen dikwijls hoort ga je het haast gewoon vinden. Maar wees ervan verzekerd dat mensen bijzonder dankbaar zijn als zij naar jaren lange problemen weer goed of optimaal functioneren. Ook mensen die zich voor die tijd moe en lusteloos voelden en nu het "leven" weer aankunnen, is ook een veel voorkomende ervaring en zij zijn ons heel dankbaar.
Put er uw kracht uit en laat het een stimulans zijn om zo steeds meer mensen te kunnen helpen. Het is ook weer raak geweest in de pers de afgelopen maand, zoals de artikelen over de medicijn maffia, dat ons maar weer duidelijk laat zien dat medicijnen heel dikwijls worden voorgeschreven met een commercieel motief. Steeds meer wordt u een nummer en de computer gaat dan uitmaken wat voor medicijnen u moet gaan slikken met alle bijwerkingen van dien.

Preventief werken, eerst zorgen dat er geen medicijnen nodig zijn en mochten er gezondheidsklachten opdoen dan gaan proberen om via natuurlijke middelen het lichaam te stimuleren dat het zichzelf geneest.
Maar u weet het bij onduidelijke klachten altijd eerst de arts raadplegen!

Wij wensen u een mooie zomer toe.

Pro Natura managementteam

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage